Wednesday 11 January 2017

Terveisiä Ranskasta

Hei taas ! Kohokohtina sukulointireissulta mainittakoon hengailu mieheni 2-vuotiaan veljenpojan kanssa, kävelyt Poitiersissa mieheni kanssa, ne kaikki osterit jotka onnellisena söin, hampurilaislounas Chez Michelissä, uudenvuoden lounas Mamma Miassa (ihan parasta pizzaa!), ystävien näkeminen ja päivämme Pariisin keskustassa ja ravintolaillallinen siellä ystäviemme kanssa, joita emme olleet nähneet pitkään aikaan ja valaistu Eiffel-torni. Meillä ei pitänyt olla aikaa mennä katsomaan sitä, mutta ystävämme päättivät heittää meidät kotiin, joten ajoimmekin Eiffel-tornin ohi. Olin haltijoissani! Rakastan Ranskaa, ja olin jälleen superonnellinen siellä suvun ja ystävien kanssa ollessamme.


Le Compas <3


Vierailu Panthéoniin ja mm. Alexandre Dumasin ja Viktor Hugon haudoille. Mieheni on kävelevä historiankirja, joten hänen kanssaan historiallisiin kohteisiin meno on aivan parasta. Hän tuntuu välillä tietävän monipuolisemmin asioista kuin kohteiden omat oppaat :D

Tämä kiehtova härveli on Panthéonin sisällä oleva pendulum.

Vivre libre ou mourir

Tämä kukka-addikti kolusi läpi kaikki matkan varrelle sattuneet kukkaputiikit ihastellen.

Viimeisenä iltana appiukko toi viinikaapistaan tällaisen erikoisuuden meille illallisviiniksi. Valittu kuulemma syntymävuoteni mukaan.
Olen blogia aktiivisempi Instagramissa ja etenkin InstaStorya päivittelen säännöllisen epäsäännöllisesti lähes päivittäin. Sekä Suomessa että Ranskassa oli hauskaa kuvata kadulla ja ylipäätään paikoissa missä oli ihmisiä. Täällä Emiraateissa olen vähän varovaisempi kuvaaja, mutta päivittelen tilejäni kuitenkin :)

Loistavaa alkautta vuotta 2017 kaikille <3



No comments: