Wednesday 15 February 2017

Ensimmäisiä vieraita odotellessa

Hei kaikki. Kävijämääriä mittaavat sivuni kertovat, että teitä käy täällä ihan mukava määrä, tervetuloa lukemaan! Mukavaa, että olette löytäneet blogin, vaikka en postaile kovin usein. On ollut tosi vaikeaa löytää motivaatiota kirjoittamiseen, vaikka aiheita olisi ollut, ja ilokseni olen ollut myös välillä vähän kiireinen. Kevät tuo mukanaan tosi kivoja asioita, niistä nyt ihan ensimmäisenä mainittakoon, että vanhempani ovat tulossa meidän vieraaksi viikon ajaksi ja he saapuvat HUOMENNA!


Olen suunnitellut meille vaikka mitä kivaa tekemistä aina moskeijassa käymisestä Dubain puutarhoihin tutustumiseen ja kotona vietettävään lautapeli-iltaan. Voitteko kuvitella, että olen suunnitellut joka päivälle myös sen, mitä teen ruuaksi. On inhottavaa ruveta pähkäilemään päivän ruokalistaa kun on paljon muutakin tekemistä, joten olen yrittänyt torpedoida “mitä tänään syötäisiin-stressin”. Isäni saa vihdoin toivomaansa avokadopastaa, se kun jäi joululomalla Suomessa tekemättä, ja toivon voivani tarjota heille useammankin makuelämyksen.

Vanhempani eivät ole kokeneita matkustajia, joten tein heille matkan varaamisen jälkeen myös hyvin yksityiskohtaisen infon siitä, miten matkaan kannattaa valmistautua, mitä lentokentällä tapahtuu ja mitä pitää ottaa huomioon vaihtolennolle suunnatessa. Infopaketti oli kovin kiitelty ja sen tekeminen oli tosi hauskaa, toivon että se vähän helpottaa matkaajia huomenna.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille.

No comments: