Sunday 20 March 2016

Iloisia kuulumisia

Olen todella laiskistunut tänne kirjoittelun suhteen, sori! Kokoaika tuntuu olevan kaikenlaista muuta mielekästä puuhaa. Päivitin menneellä viikolla CV:ni ja käänsin sen englanniksi, mikä olikin itseasiassa aika kivaa hommaa. Omaan korvaani kaikki CV:ssä olevat asiat kuulostaa todella paljon paremmilta englannin kielellä. “Areas of expertise: empathy, mental resources, life management, depression..” Kyllä! Paremmalta kuulostaa ja näyttää englanniksi.

Tänään tapasin suominaisia ja myöhemmin kävin kierroksella lastenvaate- ja leluliikkeissä. On tosi mukavaa, kun näiden tapaamistemme ansiosta pääsen näkemään uusia paikkoja ja alueita täällä, mihin muuten tuskin yksikseni eksyisin. Tänään mukana oli myös entisiä Abu Dhabin suomalaisasukkeja, joihin oli mukava tutustua. Työn perässä muuttaminen, omista suunnitelmista joustaminen, ulkomailla asuminen, vieraasta maasta toiseen vieraaseen maahan muuttaminen ja kaikkeen liittyvä sopeutuminen on ollut itselleni vielä jokin aika sitten niin vieras asia, että kuuntelen todella mielenkiinnolla ihmisten kokemuksia.


Kun kirjoittelin blogia ensin Ranskassa ja myöhemmin Amsterdamissa, kannoin kokoaika järjestelmäkameraa mukanani ja kuvasin _lähinnä kaiken_. Täällä käytän pienempää laukkua, eikä kamera tahdo mahtua mukaan. Ärsyttää, sillä tottakai mielelläni kuvailisin kivoja juttuja tänne teille nähtäväksi. Ehkä tähän vaikuttaa myös se, että Ranskassa ei tarvinnut kuin avata silmänsä niin näki jotain kaunista, kun  Abu Dhabi taas on pääosin betoninen kaupunki, josta pitää osata löytää ne kauniit asiat (puistot, rakennusten arkkitehtuuriset yksityiskohdat ym.).

Ja nyt siihen asiaan, mikä alunperin innosti minut näppäimistön ääreen. Varasin nimittäin eilen menopaluu lennon Suomeen! Olen todella onnellinen, sillä pääsen näkemään perheeni, ystäviäni ja kummityttöni. Pääsen nauttimaan kevään saapumisesta ja järjestelemään häihimme liittyviä asioita. En malta odottaa!


Erittäin hyvää alkavaa viikkoa itse kullekin :)

2 comments:

Kaisu said...

Jee kivaa, että tuut Suomeen! Toivottavasti ehditään näkeen :)

Anna said...

Suomeen on ihana tulla! Toivottavasti silloin on jo ihanan keväistä. Muistan kun viime vappua vietimme yhdessä, niin silloin oli aika vilpoista. Yritetään järjestää jotain, mutta ikävä kyllä mun viikonloput on jo aika täynnä :/ Kesällä sitten ihan viimeistään, siihenkään ei niin kovin pitkää aikaa ole enää :) pusu!