Tuesday 5 July 2016

Passi check, hammasharja check, burana check

Ollaan siinä pisteessä, että matkalaukut on pakattu ja lähtö Suomeen on melko lyhyiden yöunien päässä. Viimepäivät ovat kuluneet fiilistellessä jalkapallon EM-kisoja, sairastellessa jälleen ilmastoinnin vuoksi :( ja matkalaukkua pakkaillessa. Näyttää siltä, että matkustan huomenna nessupaketin ja buranan voimilla, tulee p-i-t-k-ä päivä. Suomessa minua on vastassa eräs ihanista ystävistäni, ja pääsenkin suoraan petiin Helsingissä jo heti saavuttuani. Torstai-aamuksi ystäväni oli varannut meille brunssiaamupalan, ihanaa <3

Olen niin onnellinen päästessäni nyt Suomeen, enkä vähiten siksi, että Abu Dhabi on kuuman ja kostean ramadanin aikana kohtalaisen tylsä paikka, kun lähes kaikki suomalaiset ovat jo Suomessa eivätkä täällä. Viimeiset viikot ovat koostuneet lähinnä kotitöistä, kaupassa asioimisesta, tietokoneella olosta ja kirjojen lukemisesta, joten sanomattakin selvää, että kaikki aktiviteetit ovat nyt tervetulleita (mall walking, abu dhabilaisten kesäurheilulaji on jo niin nähty ;) )

Ennen lähtöä piti täyttää oma sushikiintiö.
Olemme molemmat kovin innoissamme lomista, sillä mies pääsee näkemään perhettään ja ystäviään Ranskaan ja samalla nauttimaan jalkapallohuumasta Pariisissa järjestettäviin Euro 2016 finaalipeleihin, ja minä taas pääsen perheeni ja ystävieni luo nauttimaan Suomen kesästä. Syksyllä sitten kohdataankin iloisissa merkeissä, kun vihdoin juhlitaan meidän häitä. Muutama viikko vierähtää kuin siivillä, ja oma aika tulee molemmille varmasti tarpeeseen.

Ainiin! Suomi-koulua pyörittävät tahot ovat houkutelleet minua mukaan jo pitkin kevättä, mutta jostain syystä kieltäydyin pestistä ja muutenkin annoin asian olla ihan täysin taka-alalla. Nyt olen kuitenkin luvannut aloittaa Suomi-koulun opettajana, enkä malta odottaa koulujen alkamista ja syyskuuta. Täysin uusi kokemus, melkeen vähän jännittää jo.

Suuntaan tästä kesälaitumille, joten blogikin tästä hiljenee. Suomessa ollessa tavoitteena on, etten majailisi tietokoneella. Jos ja kun tänne jotain postailen, niin linkkaan kirjoitukset kyllä Facebookkiin Yours Truly, Anna-sivustolle sitten myös. Nauttikaa kesästä <3

No comments: