Tuesday 28 March 2017

Meikkipussin päivitys ja luottotuotteet

Luvassa meikkihömpötystä!

Innostun aina välillä ostamaan uusia meikkejä ja muutenkin viilaamaan meikkipusissini sisältöä. Ulkomaille muutettuamme huomasin aika usein, että meikkini kärsii tästä kosteudesta ja kuumuudesta ja niin se vaan on, että ikääkin on tullut vähän lisää ja ihokaan ei ole ihan samanlainen kuin ennen (talking about those laajentuneet ihohuokoset, e-pillereiden lopettamisen jälkeiset iho-ongelmat yms.). Meikkipohjani oli useamman vuoden ajan ollut tavallinen meikkivoide (Lumene / Mary Kay) + puuteri (Rimmel) ja concealer - mutta sitten tuli aika vaihtaa.


Viime syksynä häämeikkini tehtiin BareMineralsin tuotteilla ja ihastuin meikkiin niin ikihyviksi, että myöhemmin ostin tuotteet itselleni. Alkuun vähän arastelin niiden käyttöä, piti opetella uusi tekniikkakin (mineraalimeikki pyöritellään kabuki-sudilla iholle). Parin kokeilukerran jälkeen pääsin kuitenkin vauhtiin - enkä usko että nämä mineraalimeikit lähtevät luotani enää mihinkään. Käytössäni siis BareMineralsin original meikkipohja (light), concealer (well rested), varjostusväri (warmth), kiinnityspuuteri (mineral veil original) ja korostuspaletti missä on poskipuna, aurinkopuuteri ja highlighter. Olin niin vakuuttunut meikeistä, että ostin aloitussetin myös pikkusiskolleni joululahjaksi.



Meikkipussistani löytyy sekä luonnonkosmetiikkaa, että ihan tavallista kosmetiikkaa. BareMinerals ei ole luonnonkosmetiikkasertifioitua, mutta merkin puuterimaiset tuotteet sisältävät vain luonnollisia mineraaleja - ei lisäaineita yms. Pidän meikkipohjasta todella paljon, sillä se on luonnollisen näköinen ja tarvittaessa sitä voi myös kerrostaa. Jos mineraalimeikit kiinnostavat, niin huomioitavia merkkejä ovat ainakin BareMinerals, Flow cosmetics (suomalainen!), Lily Lolo, Idun Minerals, Boho ja Everyday Minerals.


Mites ne muut meikit sitten? Kuvasta löytyy meikkejä, joilla saan silmät esille ja katseeseen terävyyttä. Taivutan ripset aina - ihan joka päivä, ja vielä sellaisen kikan avulla, että lämmitän föönillä aina tuon raudan vähän lämpimäksi. Siten ripset pysyvät taivutettuina pitkään. Ennen käytössäni oli Benefitin They’re Real maskara, mutta nyt vaihdoin takaisin entiseen suosikkiini, Maxfactorin vedenkestävään False Lash Effectiin. Syy vaihtoon oli tämä: vedenkestävän maskaran avulla ripset pysyvät taivutettuina paremmin, kun tavallinen ripsari taas herkästi suoristaa ripsiä. Seuraavan kerran kun ripsarini lähenee loppuaan meinaan testata Too Faced Better Than Sex-ripsarin, sitä näkee hehkutettavan vähän väliä.

Luomiväripalettina mulla on Urban Decayn Naked Basics. Se toimii arkeen ja juhlaan ja on sopivan pieni. Jos meikin pitää kestää, niin laitan luomiin ensin Urban Decayn primeriä. Teen tällä hetkellä myös kulmani luomivärillä (naked2) pientä sutia apunani käyttäen, sillä ABH kulmakynäni sisus loppui muutama viikko sitten vaikka kynästä oli vielä ⅓ osaa jäljellä (!).


Kevään tullen sitä sitten innostuu milloin mistäkin - minä innostuin huulimeikeistä. Mattahuulipunat ovat olleet suosiossa jo pidempään ja kävinpä sitten minäkin hakemassa itselleni muutamat NYXin huulipunat. Huulipunan valinta on tosi hankalaa, kun toiset punat leviää ja menee miten sattuu ja osa ei sitten vaan miellytä omaa silmää. Olen tehnyt ennen tällä saralla monia hutiostoksia. Mukaani tarttui nyt NYXin soft matte lip cream sävyissä Paris, Prague ja Manila. Koska vähemmän on enemmän, niin hankin huultenrajauskynäksi Maxfactorin huultenrajauskynän mikä toimii kaikille väreille, eli ei tarvitse hankkia joka punalle omaa kynää. Toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen.

Toisaalta punatut huulet näyttävät tosi hyvältä, mutta sitten välillä on niitä aamuja jolloin pitää päättää onko sinä päivänä huulipunaa käyttävä nainen vai ei - ja tavallisena kotiarkipäivänä tähän vastaus on omalla kohdallani useimmiten “ei huulipunaa, kiitos”. Silloin käytän mieluiten ihan väritöntä huulirasvaa tai sitten Diorin Lip Glowia sävyssä Coral, joka on varmasti käytetyin meikkituotteeni - se on mukanani aina.

Olettekos tehneet löytöjä meikkien saralla? Omat luottotuotteet nyt jakoon :)

No comments: