Wednesday 14 September 2016

Maalla ja merellä

Pääsin viime viikolla osallistumaan miehen työpaikan social eventiin, joka alkoi tällä kertaa venereissulla. Päivä oli kuuma, ilmankosteudesta puhumattakaan, ja hiki puski pintaan meillä kaikilla tasan siinä pisteessä, kun astuimme autoistamme ulos. Jätimme autot Marina Mallin vieressä olevan Havana Cafén pihaan ja kävelimme vähän matkan päähän venelaitureille, mistä kyytimme lähti. Vietimme reilun tunnin vesillä ja seilasimme sinä aikana lähinnä rantaviivan mukaisesti ja tutkailimme kaikkia erikoisia rakennuksia mitä Cornichella sijaitsee. Osa miesparoista oli liikenteessä puvuissaan, mutta trippi oli silti meille kaikille mieleinen.


Meistä kaikki joutuivat vähän freesaamaan itseään tämän hikisen reissun jäljiltä, minä kuivattelin oman tukkani mieheni pomon auton ilmastoinnin avulla. Mieheni kiitteli tuomastani varapaidasta ja -housuista, sillä sen lisäksi että aiemmin käytetyt vaatteet olivat aivan nihkeitä, ei hänellä olisi ollut mitään asiaa shortseissa WTC:n bu-klubille. Itse ylitin tuona päivänä soveliaan pukeutumisen rajat tässä maassa, sillä olin tosiaan liikkeellä shortseissa ja hihattomassa paidassa, koska en kotoa lähtiessäni tiennyt, että olemme menossa myös syömään. Nainen shortseissa ei kuitenkaan ollut ravintoloiden portsareille mikään ongelma :)


Loppuilta vierähti WTC:n Pizza Expressissä, missä söimme aivan loistavat pizzat ja maistelimme mocktaileja ja viinejä. Mukava kuumuuden, hyvän ruuan ja live-jazzin täyteinen ilta.


No comments: