Monday 14 November 2016

Kuulumisia ja joulusuunnitelmia

Heippa!

Tänne kuuluu oikein hyvää. Tai siis ei mitään erikoista, tätä ihan perusarkea. Meillä taitaa olla jo talvi aluillaan täällä Abu Dhabissa, ilmat ovat viilenneet oikein mukavasti. Taisitte jo tietääkin sen, että ei ne lämpötilat täällä silti kovin alas laske vaikka talvi olisikin. Tänään lämpötila on korkeimmillaan +30 ja illalla on mukavat +25 kevyen viileän tuulen kera. Nyt jos koskaan täällä on täydellinen sää.


Olin jo aiemmin varannut lennon Suomeen marraskuun lopulle, sitä onkin odotettu koko syksy. Viime viikonloppuna saimme vihdoin päätettyä suunnitelmat myös joulun suhteen. Alunperin minun piti mennä Ranskaan anoppilaan vanhempieni kanssa, mutta koska monista asioista tuli niin kovasti säätämistä, päätimme että vanhempani pysyvät Suomessa. Olisin halunnut olla joulun Suomessa ja lentää vasta myöhemmin Ranskaan, mutta logistisesti minun on järkevää lentää Pariisiin silloin kun miehenikin on siellä, pääsemme siten yhdessä jatkamaan matkaa kohti Poitiersin kaupunkia. Vaikka tässä asiassa jouduinkin luopumaan haaveistani perheeni kanssa vietetystä joulusta, en voi olla myöntämättä, että tämä on ehdottomasti helpompi ratkaisu: minun ei tarvitse seilata Pariisin metrossa yksin (kielitaidottomana) ison matkalaukkuni kanssa. Ehkä voisimme vihdoin olla joulun Suomessa vaikka ensi vuonna.. Samojen ongelmien kanssa painii varmaan myös moni muu ulkosuomalainen / ulkomaalaisen puolison omaava.

Lento Suomeen on parin viikon päästä, joten matkalaukun sisällön suunnittelu on ihan hyvä aloittaa jo nyt. Melkein kaikki talvivaatteeni ovat vanhempieni vintillä, joten varsinaista matkustustakin varten täytyy vähän miettiä mitä pukee päälleen… Selviänkö syystakki päällä ja pipo päässä Poriin asti. Pitääkin seurata tarkemmin Suomen sääennusteita. Ja sitten sen jälkeen alkaakin pohdinta, että mitä pukea päälleen Ranskaan mentäessä, viime jouluna siellä oli +15 astetta, joten talvitakki on liikaa, mutta syystakki voi jonain päivinä olla kuitenkin vähän liian vähän. Kieltämättä Abu Dhabi on helppo paikka asua vaatetuksen kannalta.

Siinä oli vähän omia kuulumisiani, mutta mitä teille kuuluu? Huomaan että täällä on käynyt viimeaikoina aika paljon uusia lukijoita, kiva että olette löytäneet tienne tänne sivuilleni! Voitte halutessanne seurata minua myös Instagrammissa (@yourstrulyannaablog), olen siellä vähän aktiivisempi kuin täällä blogin puolella.



Mukavaa ja leppoista alkavaa viikkoa :)

3 comments:

Mini said...

Kiitos blogista! Rivieran Remmi antaa sille tunnustuksen
Bisous ja terkut Etelä-Ranskasta!
Keep it going ;)

Susanna said...

Hieno auringonlasku

Anna said...

Kiitos kommenteista Lilli ja Susanna :)
Kiva kun luitte :)