Monday 28 November 2016

Suomeen :)

Suomi-loma häämöttää ja minusta tuntuu että olen jo viikkojen ajan ollut toinen jalka Suomessa. Jos uni ei illalla ole tullut helposti, mieli on lentänyt miettimään tulevia viikkoja ja kaikenlaisia asioita mitä pitää hoitaa. Koko syksy on mennyt aivan järjettömän nopeasti, Suomi-koulu ja lukuisat muut pienet tapahtumat ja tekemiset ovat kai auttaneet siinä.


Luvassa on paljon ihmisten näkemistä, ajanviettoa äidin ja isän kanssa, pikkujouluja, syntymäpäiväjuhlia, joulutorttujen tekoa, glögi-lasillisia, lenkkejä koirien kanssa metsässä, asioiden hoitoa, kampaajalla käynti ja vaikka mitä muuta. Yritän päästä oikein kunnon joulutunnelmaan HETI ja loman lopulla menen vielä käymään Rauman joulumarkkinoilla. Olispa lunta!

Juuri ennen joulua matka jatkuukin Ranskaan ja on aika sukuloida taas. En muista kerroinko sitä täällä blogin puolella viime jouluna, mutta kun tämä kieliasia on minun ja mieheni suvun välillä mitä on, niin esimerkiksi viime jouluna tervehdin hänen isäänsä ranskaksi “Hei kives!” :D Luvassa on siis jos jonkinmoista väärinymmärrystä ja seminoloa tilannetta, mutta sentään viinillä ja ostereilla höystettynä.

Blogi päivittyy lomani aikana välillä, mutta en lupaa olla koneella kovin aktiivisesti.

2 comments:

Emma said...

Hyvää Suomen lomaa Anna ja Ihanaa Joulua

Anna said...

Näen tämän kommentin nyt ihan kamalasti myöhässä, kun Blogger oli jotenkin muuttunut ja ilmoitus kommentista ei tulekaan enää samaan kohtaan kuin ennen. Kiitos Emma ja sitä samaa sinulle! <3