Wednesday 25 May 2016

Tervetuliaispaketti

Jo viime viikolla erään kuriirifirman työntekijä soitteli miehelleni ja tiedusteli aikaa milloin olisimme molemmat kotona, sillä heillä oli meille paketti. Kummastelimme molemmat asiaa, sillä emme olleet tilanneet mitään. Itse olin jopa hieman epäluuloinen, kuka nyt on kiinnostunut osoitteestamme ja muista tiedoistamme. Eilen illalla puhelin jälleen soi, ja kuriiri soitti että olisi nyt tulossa tuomaan paketin.

Ovelta mies kantoikin kotiimme ison pahvilaatikon, minkä mysteeri selvisi avatessamme sen. Muuttofirmamme ISS International halusi toivottaa meidät tervetulleiksi Abu Dhabiin. He olivat koonneet meille pakettiin kaikenlaista; aikakauslehtiä, muistilehtiöitä, ruokatarvikkeita, siivoustarvikkeita ja jopa kosmetiikkaa.


Täytyy sanoa, että melkoisen mukava ele, vaikka tuotteet olivatkin sellaisia, joita tässä asunnossa tuskin tulee paljoa käytettyä. Olen nimittäin juuri hankkinut meille paikallisesta luomukaupasta siivoukseen ja pyykinpesuun käytettäviä aineita, joista olen hyvin innoissani.

We got “a welcome to Abu Dhabi-box” from our moving company ISS International as a surprise.

1 comment:

Aurinkokujalla said...

Olipas todella ystävällinen ele.
Osallistu kastehelmi arvontaan.
Hyvää keskiviikko päivää sulle.