Monday 30 May 2016

Bachelorette party in an Arabian oasis

Tytöt olivat suunnitelleet mukavan päivän minulle, mutta meinasin itse sabotoida koko touhun pienellä avustuksella..


Viime viikolla juttelimme siitä, mitä tekisimme tulevana viikonloppuna. Yksi naisista kutsui meidät muut luokseen. Kerroin, että tällä kertaa en voi osallistua, sillä vietämme vuosipäiväämme ja meillä on muita suunnitelmia. He yrittivät taivutella, mutta osaan olla aika järkkymätön jos olen jotain päättänyt. Lopulta he olivat kysyneet miestäni järjestelyihin mukaan ja sopineet että hän järjestää tuon päivän siten, että luulen meillä olevan silloin menoa, mutta sitten tytöt tulevatkin hakemaan minut. Siinä ryhmätekstareiden viuhuessa puhelimesta toiseen kävikin se kaikkein kamalin - yllätyksen järjestäjän painajainen: viesti yllätyksestä lähtikin yllätettävälle. Näin sain tiedon siitä, että jotain on tekeillä ja toivoin, että mitään ei järjestettäisi, koska meillä oli jo muuta suunnitelmissa. Tässä kohtaa mimmit antoivat minun pitää pääni ja elin siinä uskossa, että mitään yllätystä ei ole tulossa. Puhuimme jopa häiden “after partyistä”, jotka viettäisimme syyskuussa..minua todella yritettiin vedättää.


Lauantai-aamuna sain kuitenkin tekstarin, jossa ohjeistettiin ottamaan mukaan bikinit, pyyhe ja meikit. Valmiina piti olla 10.30. Tytöt saapuivat hakemaan minua ja seuraavaksi asenneltiinkin navigaattoria, jotta osaisimme ajaa oikeaan paikkaan. Navigaattorimme, tuo automatkojemme tuttu ja turvallinen naisääni alkoikin huudella ohjeitaan espanjaksi (kuski puhuu espanjaa). Olin ajatellut, että olimme matkalla Saadiyat-saarelle, missä olin käynyt aiemminkin, mutta olin väärässä. Lopulta ajoimme kauniin hotelli Shangri-La Qaryat Al Beri hotellin pihaan, ja jätimme auton parkkeerattavaksi.



Sisällä meitä odotti upea sali täynnä valkoisia orkideoja ja kristallikruunuja. Mitä ystävällisimmät hotellityöntekijät tarjoilivat meille kahvia ja taateleita. Otimme aika paljon kuvia pelkästään tästä salista, sillä niin kaunista siellä oli. Ikävä kyllä kuvat eivät tuo tälle paikalle oikeutta, vaikka nekin ovat kauniita.



Tytöt olivat varanneet meille mahdollisuuden käyttää allasta ja rantaa, sekä osallistumisen brunssille. Shangri-Lan brunssi on täällä tunnettu ja varmaan yksi parhaista brunsseista, mitä tästä kaupungista on saatavilla. Tarjolla oli oikeasti kaikkea, mitä saattaa toivoa. Mereneläviä, sushia, intialaista ruokaa, marokkolaisia pataruokia, Ranskassa minulle tutuksi tullutta ankkaa, tuoreita ostereita, grillattuja vartaita, kalaa, itämaisia wokkeja (mitkä tehtiin siinä silmiesi edessä), salaatteja, hedelmiä, juustoja.. You name it! Jos matkustat Abu Dhabiin, suosittelen käymään näiden notkuvien pöytien äärellä tässä ihanassa hotellissa.




Ruuat olivat herkullisia, puhumattakaan jälkiruuista! Tarjolla oli erilaisia taatelijälkkäreitä, macaron-leivoksia, kolme valtavaa suklaaputouksia dipattavien hedelmien kera, vohveleita, lettuja, kakkuja sekä jäätelöitä. Ähky tuli pelkästä katsomisestakin! Omalle lautaselleni päätyi iso lettu, joka oli täytetty suklaalla, banaanilla ja mansikoilla, sekä luumuja, mitkä oli dipattu valkosuklaaseen. Näiden ihanien herkkujen syömisen jälkeen jatkoimme uima-altaassa pulikoimista. Yhteensä pysyttelimme vedessä varmaan kuusi tuntia, joten illalla olimme ryppyisiä kuin rusinat.




Illalla Shangri-Lan uima-altailta avautui kaunis näkymä Sheikh Zayedin suurmoskeijalle, joka on valaistuna todella upea ilmestys. Oli kerrassaan ihana päivä<3 Olen niin kiitollinen ystävilleni, jotka sen järjestivät <3 I had my bachelorette party at Shangri-La Qaryat Al Beri hotel in Abu Dhabi. My friends had booked a pool & beach day for us, and it included an amazing brunch. I had heard good things about Shangri-La’s brunch, now I know why. They really had everything you could ask for. We ate well and enjoyed the day in the pool for more than six hours. In the end of the day we were watching the Sheikh Zayed Grand Mosque, it is manifique in the dark. I had a lovely day <3 I’m so thankful to my dear friends for organizing it <3

No comments: