Wednesday 10 February 2016

Lunar New Year

Viime perjantaina Abu Dhabissa juhlittiin kiinalaista uuttavuotta viime perjantaina 5.2.2016. Itse olin täysin tietämätön tälläisestä juhlasta, mutta sattumalta bongasin jutun Facebookista. Koska siellä oli luvassa ilotulitus, oli ilmiselvää, että minähän osallistun tähän tapahtumaan. Perjantai-iltana matkasimme taksilla Al Maryah-saarella sijaitsevaan The Galleria ostoskeskukseen, The Galleria on luksusmerkkien ostoskeskus, joka oli nyt koristeltu kauniisti kiinalaiseen tyyliin. Eri merkkien liikkeet olivat The Galleriassa todella kauniita ja niistä huokui arvokkuus, harmi etten ottanut kuvaa mistään. 



Rakastan ilotulituksia. Olin viime vuonna harmissani, sillä jäin piatsi sekä venetsialaisten juhlinnasta että myös uudenvuoden 2016 juhlinnasta, mutta tämän illan ilotulitus korvasi nämä molemmat.


Tässä LINKKI videoon, missä näkyy The Gallerian tämän vuoden ilotulitus. Tämä video ei ole omani, vaan lainasin sen tähän youtubesta. Keskityin nimittäin tällä kertaa vain ihailemaan välkettä ja räiskettä. 

Lopuksi kävimme ostoskeskuksessa syömässä vietnamilaista pho-keittoa. Tilasimme sitä siksi, että kotona teen aika usein pho-keittoa, ja halusin testata että ovatko keittomme saman tyylisiä. Sain heti todeta, että teemme pho-keittomme täysin eri resepteillä, molemmat ovat hyviä silti. Laitan pho-keiton reseptin tänne, kunhan pääsen taas tekemään sitä. 


No comments: