Wednesday 24 February 2016

Viime viikonlopun tuulia


Perjantaina kävimme kävelyllä rannassa ja bongailimme puikulakaloja ja merisiilejä. Päivä oli lämmin ja tuulinen, juuri sopiva.

Lauantaina kävimme Mushrif Parkissa Love Food-festareilla. Sisäänpääsy puistoon maksoi 5 AED, sisäänpääsy ruokakojujen alueelle 40 AED ja annokset olivat hinnoiltaan 25-65 AED. Pidin ruokafestarien ideasta paljon, mutta toteutus olisi voinut olla vähän parempi. Pidin vähän erikoisena sitä, että maksat ensin siitä että pääset sisälle puistoon ja sitten vielä siitä, että pääset sisälle alueelle missä myydään ruokaa + ne ruuat mitä haluat maistaa. Jonot kojujen luona olivat tosi pitkiä ja ruuan saamista sai odottaa aivan liian kauan. Päivällä alueella oli ollut kuulemma niin kuuma, että kaikki olivat aivan läkähtyneitä. Suosikkiruokaelämykseni oli Happy Makin sushirulla, jonka täytteenä oli “vegetarian duck”, kasviksia, riisiä ja hoisin-kastiketta. Kysyin rullan tekijältä, mitä tämä “vegetarian duck” todella on, mutta en oikeasti muista enää mitä se oli. Herkullista joka tapauksessa! Tässä miettiessani voin todeta, että olen täällä ollessani syönyt kasvisruokaa paljon enemmän kuin liharuokia. Vaikka olen vähän tietoisestikin yrittänyt valita enemmän kasvisvaihtoehtoja, johtuu tämä varmaan enemmän siitä, että ulkolämpötilan ollessa korkeampi ei tee mieli syödä lihaa.


Sekä arkisin että viikonloppuisin olemme katselleet paljon sarjoja ja elokuvia koneelta. Suosikkini on tällä hetkellä Modern Family. Olemme katsoneet sitä aiemminkin, mutta nyt se on tuonut paljon sellaista kaivattua huumoria tähän arkeen. Tähän mennessä suosikkisarjojani ovat olleet Modern Family, The Big Bang Theory, Luther, Futurama, True Detective, How I Met Your Mother, Two Broke Girls, House ja Madam Secretary. Amsterdamissa katsoin 1,5 tuotantokautta The Kardashians-sarjaa, mutta en jaksanut pitää kiinnostusta yllä pidempään. Jos haluat vinkata jotain hyvää sarjaa, niin laita kommenttia :)


4 comments:

Unknown said...

Greyn Anatomia tietty😍

Anna said...

Hei niinpä tietenkin, en ollut edes tullut ajatelleeksi sitä. Olen nähnyt sitä vain ensimmäisen kauden. Luulen, että meillä se menee kategoriaan "Anna katsoo yksin" :D Ollaan nyt katsottu myös sarjaa nimeltä Man in the High Castle, mielenkiintoinen sarja, suosittelen :)

Kaisu said...

Kattokaa The Affair! Hyvä sarja, me odotellaan toista tuotantokautta Suomenkin telkkariin, että päästään jatkamaan. Me ollaan koukussa myös jokaikiseen rakkaus-/suhdeohjelmaan, kuten Amerikan unelmavävy, Ensitreffit alttarilla ja hei, huomenna täällä alkaa Suomen Bachelor :D Yllämainittu Greyn anatomia saa kyllä lisäksi mun pisteet :)

Anna said...

Kiitos vinkistä Kaisu! Meidän pitää ehdottomasti testata tuo The Affair. Olen nähnyt mainoksia siitä, mutta en tiedä sarjasta yhtään mitään.