Friday 15 January 2016

Feel good Friday

Ruusut piristää mieltä aina!
Mulla on ihan mielettömän hyvä perjantaifiilis, vaikka tällä viikolla on ollut vähän vastoinkäymisiä. Täällä käytiin eilen läpi mielenkiintoisia säätilavaihteluita, täyttä aurinkoa, tihkusadetta, rakeita, valtavia lumihiutaleita.. Oltiin eilen illalla valofestareilla, ajeltiin kanaaleilla veneellä ja lopuksi vielä ihan kauheessa rankkasateessa juostiin suoraa laiturilta yhteen baariin/ravintolaan. Meitä oli koossa aika iso porukka, varmaan lähemmäs 15 henkeä. Seurueesta ketään ei ollut synnyinjuuriltaan paikallisia, kaikki olivat tulleet jostain muualta työn puolesta Amsterdamiin. Meillä oli niin valtavan hauskaa, en muista milloin viimeksi oon nauranut yhtä makeasti. Olen huomannut, että vaikka meillä pariskuntana on kivaa kahdestaankin, niin molemmat on paremmin elementissään kun ollaan isommassa porukassa. Kai me ollaan sitten laumaihmisiä. Nyt haastan teidät kaikki miettimään sitä tilannetta, kun viimeksi saitte nauraa oikeen kunnolla. Toivottavasti ajatus tuo hymyn huulille nytkin.

Semiaktiivisesti katselen Analyticsin kautta blogin lukijamäärää. Teitä käy täällä päivittäin 30-50, mikä on minusta tosi mukavaa <3 Yhtä asiaa ihastelen sen lisäksi, nimittäin blogin lukijoista yli puolet asuu muualla kuin Suomessa. Tämä taitaa tarkoittaa sitä, että näitä lukee joku ulkosuomalainen, kuten olin toivonutkin! Maanittelen teitä taas kommentoimaan jotain, olisi niin kiva tietää millaisia tyyppejä siellä ruudun takana on. Ikävä kyllä en tiedä, onnistuuko puhelimella kommentointi.

Mulla olis vaikka mitä postausideoita ja aion niitä kyllä tässä toteuttaakin. Tulossa on ainakin jatkoa Ranskajutut-postaussarjaan, asiaa Rijks-museosta, valofestareista ja sitten ihan kuulumisia. Edit: Melkeen unohtui.. Tänään on tasan kaksi viikkoa siihen kun lennetään Abu Dhabiin. Alkaa vähän jännttämään, sillai hyvällä tavalla.


Energistä perjantaita toivotellen,


Anna


ps. Tässä muutama biisivalinta perjantaifiiliksen nostattamiseen.
Aphabeat- Fascination
The Supermen Lovers - Starlight
Radical Face - Welcome home (se ihon kananlihalle nostattava biisi Nikon-mainoksesta)

4 comments:

Unknown said...

Testing testing..kommentoin puhelimella! En oo pitkään aikasn lukenut aktiivisesti mitään blogia, oon vähän kehno siinä. Mutta sun blogi on tallennettu puhelimen suosikkeihin ja luen sen aina kun on aikaa! :) on mielenkiintosta seurata sun seikkailua :) oon niin innoissani sun puolesta vaikka ei niin paljon enään tekemisissä oltukkaan :)

Anna said...

Kiitos kovasti kommentista Pauliina <3 Ja kuten huomaat, niin kommentti tuli läpi! Facebookinkin puolelle tulee varmaan jotain kirjoiteltua, mutta tänne saa kivasti kuulumisia vähän enemmän. Kiva että luet myös tätä kautta :)

Jenna said...

Minä täällä 😘

Anna said...

Tervetuloa Jenna <3